Arcadia: Refurbishment

Arcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment ImageArcadia: Refurbishment Image

Arcadia: Refurbishment

This refurbishment project was for an client who’s bar we had previously designed 5 years ago.

 

With the project having a short turn around, we came up with a new design concept, which would complement existing features.

 

Moving away from the original miss-match look, we created a flowing design with an angular and geometric aesthetic.